Mobila cu personalitate 

Ne-am propus inca de la inceput sa punem accent pe calitate, pe nevoia clientilor nostri de a fi unici si de a isi infrumuseta casele si birourile cu mobilier care sa le reflecte stilul si personalitatea. Lemnul masiv, ornamentele vintage, pielea, catifeaua si alte materiale luxuriante fac ca elementele de mobilier pe care le gasiti in magazinul nostru sa fie unele deosebite.

Mobila executata la comanda a fost si va ramane mereu o exprimare a stilului si a elegantei, alegerea materialelor si a modelelor reprezinta avantajul de care clientii nostri se bucura neconditionat.

Pentru a obtine o mobila de calitate superioara lemnul trebuie iubit si tratat cu respect. Fiecare esenta folosita (stejar, nuc, pic sau alte esente nobile) este unica prin culoare, prin liniile naturale si prin capacitatea de a fi modelata si sculptata. Noi, prin elementele de design folosite ne asiguram ca mobilierul creat este demn de copacul din care s-a nascut si va trai in continuare sub grija clientilor nostri.

Producem mobilier pe comanda in functie de necesitatile clientilor nostri urmarind crearea unui stil omogen, deosebit si rafinat. Folosindu-ne de ornamente, picturi si tapiterii diverse reusim ca dam viata unor elemente de mobilier care urmaresc diverse curente artistice: mobilier baroc, mobilier victorian, mobilier gotic, mobilier art nouvea, mobilier roccoco, mobilier shabby chic, mobilier antichizat pictat manual etc . 

Realizam mobilier pentru camere de zi, dormitoare, sufragerii, bucatarii si holuri la cele mai inalte standare de calitate si punem accent pe elementele decorative care fac ca mobilierul nostru sa iasa din tiparele obisnuite, comune.

Mobilier pentru cabinete de lucru si birouri

Realizam birouri din lemn masiv de diferite esente, personalizate prin forme si sculpturi unice. Pornind de la liniile naturale ale lemnului folosit, realiam adevarate opere de arta care adauga personalitate si prestanta oricarui spatiu.

Mobilier HORECA

Producem mobilier dedicat pentru hoteluri, pensiuni, baruri, sali de evenimente. Camerele de cazare, holurile, receptiile si spatiile de servit masa pot fi transformate in tablouri renascentiste sau neo-clasice, pentru fiecare dorinta exista o solutie de design unica.

Mega Mobila Mall:  stil, eleganta, rafinament